AMU Vest

Vi holder åbent mens vi holder lukket!

16. mar 2020

Telefonerne er åbne og vi står klar til at hjælpe og rådgive på bedste vis. Ring til vores kundeservice og få hjælp eller lad os sætte dig i kontakt med en af vores virksomhedskonsulenter så vi sammen kan finde den rigtige løsning til dig. Ring 79140322, vi er klar til at modtage dit opkald.

Vi er (forhåbentlig) klar igen til at modtage kursister fra d. 30/3-2020, og tilmelder gerne fra denne dato.

Vi ved at mange er blevet afbrudt i deres forløb, og vi vil, så snart vi ved mere, tage direkte kontakt til alle som mangler at fuldføre kurser og EUD forløb på AMU-Vest. Vi ved at det er vigtigt for dig at komme i mål med din uddannelse, og vi vil på bedste vis sikre sig at alle kommer igennem uddannelsen hurtigst muligt.

Alle med opstart fra torsdag d. 12/3 og frem til og med fredag d. 27/3 vil naturligvis også høre fra os, så vi kan sikre at man får den tilmeldte uddannelse.

Se i øvrigt vores tilbud om online uddannelse, hvor du kan uddanne dig hjemme, hvis du er berørt af hjemsendelse fra dit arbejde.  

Vi forstår at det er en meget speciel situation, og at mange vil være berørt af den, men vi vil gøre vores yderste for at hjælpe alle.

Ved ikke presserende spørgsmål er du meget velkommen til at skrive til vores fællesmail inst@amu-vest.dk

Følg med på AMU-Vests Facebook-side her!

Vi glæder os til at se dig igen på AMU-Vest.

Kontakt os

Telefon: 79 14 03 22


AMU-Vest
Spangsbjerg Møllevej 304-306
Email: inst@amu-vest.dk 
CVR: 20874651
6705 Esbjerg Ø