AMU Vest

Gaffeltruck B til tosprogede på AMU-Vest

13. sep 2017

Gaffeltruckcertifikatet er nødvendigt til de ansatte på mange arbejdspladser. Certifikatet kan normalt opnås gennem et 7 dages AMU-kursus.

På AMU-vest har vi god erfaring med at undervise ansatte med udenlandsk baggrund på dette kursus. I øjeblikket kører vi en række forløb for arabisktalende, hvor kurset er forlænget til 10 dage. Det giver også mulighed for at få nogle danske fagudtryk på plads. 

Også russiske og polsktalende kursister kan tilbydes kurset på 7 eller 10 dage. Sproget er ikke det afgørende, det er mere viljen og evne til at lære, samt at deltagerne kan begå sig i skriftligt materiale og helst har erfaring med at køre bil eller lign.

Kurserne afvikles på dansk og undervisningsmaterialet er dansk/engelsk. Der er tilknyttet en eller flere tolke under hele forløbet.

Der er både en teoretisk og en praktisk prøve i kurset, og her kommer der en anden tolk på.
Vi kan tilbyde kurset, når der kan samles min. 6 til 10 deltagere med den samme sproglige baggrund og virksomheden, der tilmelder, betaler sin del af de samlede tolkeudgifter.

Ved 10 deltagere vil det typisk være et sted mellem 2500 og 3000 kr. pr. deltager, afhængigt af kursuslængden og eventuelle omprøver.

Derudover kommer den almindelige deltagerbetaling til AMU kurser. Hvis der er mindre end 6 deltagere, kan virksomheden vælge at betale for de tomme pladser.
 
Kontakt os gerne for at få en aftale på plads eller hør mere om vores tilbud.

Kontakt os

Telefon: 79 14 03 22


AMU-Vest
Spangsbjerg Møllevej 304-306
Email: inst@amu-vest.dk 
CVR: 20874651
6705 Esbjerg Ø