AMU Vest
Ico 16 Service

Service

Service

Almen fødevarehygiejne

Periode
Sted
info
Tilmeld
12.05.20 - 14.05.20
Kl. 08.00 - 15.24
AMU-Vest
Spangsbjerg Møllevej 304-306
6705 Esbjerg Ø
InfoLuk Tilmeld
INFO
Beskrivelse Almen fødevarehygiejne
Tilmeldingsfrist 12. maj 2020
Varighed 3,0 dage
Undervisningstid 08.00 - 15.24
Kontaktperson Kundeservice
Telefonnr. 79140322
E-mail inst@amu-vest.dk
Kviknummer 561413806298
Aktivitetskode 4581820009
Deltagerpris kr.378,00
Pris for ledige kr.2.039,75
Pris for højtuddannede kr.2.039,75
Minimum antal deltagere 8
Print

Undervisningssted

AMU-Vest, Spangsbjerg Møllevej 304-306, 6705 Esbjerg Ø


Forudsætninger

BEMÆRK: fra d 1/1 2020, vil der på de fleste AMU kurser/moduler være en afsluttende prøve. Deltagelse i prøven er en forudsætning for at kunne oppebære tilskud fra kompetencefonde. Der udstedes kun AMU bevis ved bestået prøve

Almen fødevarehygiejne

Info

Kursusnr.: 45818
Varighed: 3,0
Pris: kr. 378,00

Målgruppe

Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte) beskæftiget med fremstilling af fødevarer til salg.

Formål

Deltagerne kan arbejde efter gældende regler og lovgivning om fødevarehygiejne. Deltageren kan anvende principper om egenkontrol og risikoanalyse samt påpege kritiske punkter. Deltagerne kan anvende viden om mikroorganismers til at hæmme mikroorganismers udvikling samt efterleve principperne for god personlig hygiejne og produktionshygiejne.

Indhold

Der lægges særligt vægt på, at deltagerne kan anvende de overordnede principper om egenkontrol ved produktion, opbevaring og salg af mad, herunder de relevante branchekoder. Deltagerne kan anvende principperne i risikoanalyse, påpege kritiske punkter og fastlægge systematiske overvågningsprocedurer, ligesom de kan udføre egenkontrol i en aktuel produktion. Deltagerne kender til mikroorganismers forekomst, vækst og udbredelse i fødevarer og kan anvende denne viden til at hæmme mikroorganismers udvikling i det praktiske arbejde med fremstilling, opbevaring og salg af fødevarer. Deltagerne kender de mest almindelige fødevarebårne sygdomme, deres årsag og udbredelse samt sammenhængen mellem udbrud og produktionsovervågning. Deltagerne kender gældende lovgivning om fremstilling, opbevaring, opvarmnings-, varmholdnings- og nedkølingsfasen og salg af fødevarer. Deltagerne kan efterleve principperne for god personlig hygiejne og produktionshygiejne og kender betydningen heraf ved håndteringen af fødevarer. Deltagerne kender til fødevareregionernes funktion ved tilsyn og godkendelse af virksomheder samt ved offentliggørelse af kontrolresultater.

27.05.20 - 29.05.20
Kl. 08.00 - 15.24
AMU-Vest
Spangsbjerg Møllevej 304-306
6705 Esbjerg Ø
InfoLuk Tilmeld
17.06.20 - 19.06.20
Kl. 08.00 - 15.24
AMU-Vest
Spangsbjerg Møllevej 304-306
6705 Esbjerg Ø
InfoLuk Tilmeld
30.06.20 - 02.07.20
Kl. 08.00 - 15.24
AMU-Vest
Spangsbjerg Møllevej 304-306
6705 Esbjerg Ø
InfoLuk Tilmeld
07.07.20 - 09.07.20
Kl. 08.00 - 15.24
AMU-Vest
Spangsbjerg Møllevej 304-306
6705 Esbjerg Ø
InfoLuk Tilmeld
18.08.20 - 20.08.20
Kl. 08.00 - 15.24
AMU-Vest
Spangsbjerg Møllevej 304-306
6705 Esbjerg Ø
InfoLuk Tilmeld
09.09.20 - 11.09.20
Kl. 08.00 - 15.24
AMU-Vest
Spangsbjerg Møllevej 304-306
6705 Esbjerg Ø
InfoLuk Tilmeld
28.09.20 - 30.09.20
Kl. 08.00 - 15.24
AMU-Vest
Spangsbjerg Møllevej 304-306
6705 Esbjerg Ø
InfoLuk Tilmeld
13.10.20 - 15.10.20
Kl. 08.00 - 15.24
AMU-Vest
Spangsbjerg Møllevej 304-306
6705 Esbjerg Ø
InfoLuk Tilmeld
28.10.20 - 30.10.20
Kl. 08.00 - 15.24
AMU-Vest
Spangsbjerg Møllevej 304-306
6705 Esbjerg Ø
InfoLuk Tilmeld
10.11.20 - 12.11.20
Kl. 08.00 - 15.24
AMU-Vest
Spangsbjerg Møllevej 304-306
6705 Esbjerg Ø
InfoLuk Tilmeld
24.11.20 - 26.11.20
Kl. 08.00 - 15.24
AMU-Vest
Spangsbjerg Møllevej 304-306
6705 Esbjerg Ø
InfoLuk Tilmeld
28.04.20 - 30.04.20
Kl. 08.00 - 15.24
AMU-Vest
Spangsbjerg Møllevej 304-306
6705 Esbjerg Ø
InfoLuk
Optaget
Periode:
12.05.20 - 14.05.20
Sted:
AMU-Vest
Spangsbjerg Møllevej 304-306, 6705 Esbjerg Ø
Info Tilmeld
Info
Beskrivelse

Almen fødevarehygiejne

Tilmeldingsfrist

12. maj 2020

Varighed

3,0 dage

Undervisningstid

08.00 - 15.24

Kontaktperson

Kundeservice

Telefonnr.

79140322

E-mail

inst@amu-vest.dk

Kviknummer

561413806298

Aktivitetskode

4581820009

Deltagerpris

kr.378,00

Pris for ledige

kr.2.039,75

Pris for højtuddannede

kr.2.039,75

Minimum antal deltagere

8


Undervisningssted

AMU-Vest, Spangsbjerg Møllevej 304-306, 6705 Esbjerg Ø


Forudsætninger

BEMÆRK: fra d 1/1 2020, vil der på de fleste AMU kurser/moduler være en afsluttende prøve. Deltagelse i prøven er en forudsætning for at kunne oppebære tilskud fra kompetencefonde. Der udstedes kun AMU bevis ved bestået prøve

Almen fødevarehygiejne

Info

Kursusnr.: 45818
Varighed: 3,0
Pris: kr. 378,00

Målgruppe

Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte) beskæftiget med fremstilling af fødevarer til salg.

Formål

Deltagerne kan arbejde efter gældende regler og lovgivning om fødevarehygiejne. Deltageren kan anvende principper om egenkontrol og risikoanalyse samt påpege kritiske punkter. Deltagerne kan anvende viden om mikroorganismers til at hæmme mikroorganismers udvikling samt efterleve principperne for god personlig hygiejne og produktionshygiejne.

Indhold

Der lægges særligt vægt på, at deltagerne kan anvende de overordnede principper om egenkontrol ved produktion, opbevaring og salg af mad, herunder de relevante branchekoder. Deltagerne kan anvende principperne i risikoanalyse, påpege kritiske punkter og fastlægge systematiske overvågningsprocedurer, ligesom de kan udføre egenkontrol i en aktuel produktion. Deltagerne kender til mikroorganismers forekomst, vækst og udbredelse i fødevarer og kan anvende denne viden til at hæmme mikroorganismers udvikling i det praktiske arbejde med fremstilling, opbevaring og salg af fødevarer. Deltagerne kender de mest almindelige fødevarebårne sygdomme, deres årsag og udbredelse samt sammenhængen mellem udbrud og produktionsovervågning. Deltagerne kender gældende lovgivning om fremstilling, opbevaring, opvarmnings-, varmholdnings- og nedkølingsfasen og salg af fødevarer. Deltagerne kan efterleve principperne for god personlig hygiejne og produktionshygiejne og kender betydningen heraf ved håndteringen af fødevarer. Deltagerne kender til fødevareregionernes funktion ved tilsyn og godkendelse af virksomheder samt ved offentliggørelse af kontrolresultater.

Periode:
27.05.20 - 29.05.20
Sted:
AMU-Vest
Spangsbjerg Møllevej 304-306, 6705 Esbjerg Ø
Info Tilmeld
Periode:
17.06.20 - 19.06.20
Sted:
AMU-Vest
Spangsbjerg Møllevej 304-306, 6705 Esbjerg Ø
Info Tilmeld
Periode:
30.06.20 - 02.07.20
Sted:
AMU-Vest
Spangsbjerg Møllevej 304-306, 6705 Esbjerg Ø
Info Tilmeld
Periode:
07.07.20 - 09.07.20
Sted:
AMU-Vest
Spangsbjerg Møllevej 304-306, 6705 Esbjerg Ø
Info Tilmeld
Periode:
18.08.20 - 20.08.20
Sted:
AMU-Vest
Spangsbjerg Møllevej 304-306, 6705 Esbjerg Ø
Info Tilmeld
Periode:
09.09.20 - 11.09.20
Sted:
AMU-Vest
Spangsbjerg Møllevej 304-306, 6705 Esbjerg Ø
Info Tilmeld
Periode:
28.09.20 - 30.09.20
Sted:
AMU-Vest
Spangsbjerg Møllevej 304-306, 6705 Esbjerg Ø
Info Tilmeld
Periode:
13.10.20 - 15.10.20
Sted:
AMU-Vest
Spangsbjerg Møllevej 304-306, 6705 Esbjerg Ø
Info Tilmeld
Periode:
28.10.20 - 30.10.20
Sted:
AMU-Vest
Spangsbjerg Møllevej 304-306, 6705 Esbjerg Ø
Info Tilmeld
Periode:
10.11.20 - 12.11.20
Sted:
AMU-Vest
Spangsbjerg Møllevej 304-306, 6705 Esbjerg Ø
Info Tilmeld
Periode:
24.11.20 - 26.11.20
Sted:
AMU-Vest
Spangsbjerg Møllevej 304-306, 6705 Esbjerg Ø
Info Tilmeld
Periode:
28.04.20 - 30.04.20
Sted:
AMU-Vest
Spangsbjerg Møllevej 304-306, 6705 Esbjerg Ø
Info Optaget

Almen fødevarehygiejne

Periode
Sted
info
Tilmeld
12.05.20 - 14.05.20
Kl. 08.00 - 15.24
AMU-Vest
Spangsbjerg Møllevej 304-306
6705 Esbjerg Ø
InfoLuk Tilmeld
INFO
Beskrivelse Almen fødevarehygiejne
Tilmeldingsfrist 12. maj 2020
Varighed 3,0 dage
Undervisningstid 08.00 - 15.24
Kontaktperson Kundeservice
Telefonnr. 79140322
E-mail inst@amu-vest.dk
Kviknummer 561413806298
Aktivitetskode 4581820009
Deltagerpris kr.378,00
Pris for ledige kr.2.039,75
Pris for højtuddannede kr.2.039,75
Minimum antal deltagere 8
Print

Undervisningssted

AMU-Vest, Spangsbjerg Møllevej 304-306, 6705 Esbjerg Ø


Forudsætninger

BEMÆRK: fra d 1/1 2020, vil der på de fleste AMU kurser/moduler være en afsluttende prøve. Deltagelse i prøven er en forudsætning for at kunne oppebære tilskud fra kompetencefonde. Der udstedes kun AMU bevis ved bestået prøve

Almen fødevarehygiejne

Info

Kursusnr.: 45818
Varighed: 3,0
Pris: kr. 378,00

Målgruppe

Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte) beskæftiget med fremstilling af fødevarer til salg.

Formål

Deltagerne kan arbejde efter gældende regler og lovgivning om fødevarehygiejne. Deltageren kan anvende principper om egenkontrol og risikoanalyse samt påpege kritiske punkter. Deltagerne kan anvende viden om mikroorganismers til at hæmme mikroorganismers udvikling samt efterleve principperne for god personlig hygiejne og produktionshygiejne.

Indhold

Der lægges særligt vægt på, at deltagerne kan anvende de overordnede principper om egenkontrol ved produktion, opbevaring og salg af mad, herunder de relevante branchekoder. Deltagerne kan anvende principperne i risikoanalyse, påpege kritiske punkter og fastlægge systematiske overvågningsprocedurer, ligesom de kan udføre egenkontrol i en aktuel produktion. Deltagerne kender til mikroorganismers forekomst, vækst og udbredelse i fødevarer og kan anvende denne viden til at hæmme mikroorganismers udvikling i det praktiske arbejde med fremstilling, opbevaring og salg af fødevarer. Deltagerne kender de mest almindelige fødevarebårne sygdomme, deres årsag og udbredelse samt sammenhængen mellem udbrud og produktionsovervågning. Deltagerne kender gældende lovgivning om fremstilling, opbevaring, opvarmnings-, varmholdnings- og nedkølingsfasen og salg af fødevarer. Deltagerne kan efterleve principperne for god personlig hygiejne og produktionshygiejne og kender betydningen heraf ved håndteringen af fødevarer. Deltagerne kender til fødevareregionernes funktion ved tilsyn og godkendelse af virksomheder samt ved offentliggørelse af kontrolresultater.

27.05.20 - 29.05.20
Kl. 08.00 - 15.24
AMU-Vest
Spangsbjerg Møllevej 304-306
6705 Esbjerg Ø
InfoLuk Tilmeld
17.06.20 - 19.06.20
Kl. 08.00 - 15.24
AMU-Vest
Spangsbjerg Møllevej 304-306
6705 Esbjerg Ø
InfoLuk Tilmeld
30.06.20 - 02.07.20
Kl. 08.00 - 15.24
AMU-Vest
Spangsbjerg Møllevej 304-306
6705 Esbjerg Ø
InfoLuk Tilmeld
07.07.20 - 09.07.20
Kl. 08.00 - 15.24
AMU-Vest
Spangsbjerg Møllevej 304-306
6705 Esbjerg Ø
InfoLuk Tilmeld
18.08.20 - 20.08.20
Kl. 08.00 - 15.24
AMU-Vest
Spangsbjerg Møllevej 304-306
6705 Esbjerg Ø
InfoLuk Tilmeld
09.09.20 - 11.09.20
Kl. 08.00 - 15.24
AMU-Vest
Spangsbjerg Møllevej 304-306
6705 Esbjerg Ø
InfoLuk Tilmeld
28.09.20 - 30.09.20
Kl. 08.00 - 15.24
AMU-Vest
Spangsbjerg Møllevej 304-306
6705 Esbjerg Ø
InfoLuk Tilmeld
13.10.20 - 15.10.20
Kl. 08.00 - 15.24
AMU-Vest
Spangsbjerg Møllevej 304-306
6705 Esbjerg Ø
InfoLuk Tilmeld
28.10.20 - 30.10.20
Kl. 08.00 - 15.24
AMU-Vest
Spangsbjerg Møllevej 304-306
6705 Esbjerg Ø
InfoLuk Tilmeld
10.11.20 - 12.11.20
Kl. 08.00 - 15.24
AMU-Vest
Spangsbjerg Møllevej 304-306
6705 Esbjerg Ø
InfoLuk Tilmeld
24.11.20 - 26.11.20
Kl. 08.00 - 15.24
AMU-Vest
Spangsbjerg Møllevej 304-306
6705 Esbjerg Ø
InfoLuk Tilmeld
28.04.20 - 30.04.20
Kl. 08.00 - 15.24
AMU-Vest
Spangsbjerg Møllevej 304-306
6705 Esbjerg Ø
InfoLuk
Optaget
Periode:
12.05.20 - 14.05.20
Sted:
AMU-Vest
Spangsbjerg Møllevej 304-306, 6705 Esbjerg Ø
Info Tilmeld
Info
Beskrivelse

Almen fødevarehygiejne

Tilmeldingsfrist

12. maj 2020

Varighed

3,0 dage

Undervisningstid

08.00 - 15.24

Kontaktperson

Kundeservice

Telefonnr.

79140322

E-mail

inst@amu-vest.dk

Kviknummer

561413806298

Aktivitetskode

4581820009

Deltagerpris

kr.378,00

Pris for ledige

kr.2.039,75

Pris for højtuddannede

kr.2.039,75

Minimum antal deltagere

8


Undervisningssted

AMU-Vest, Spangsbjerg Møllevej 304-306, 6705 Esbjerg Ø


Forudsætninger

BEMÆRK: fra d 1/1 2020, vil der på de fleste AMU kurser/moduler være en afsluttende prøve. Deltagelse i prøven er en forudsætning for at kunne oppebære tilskud fra kompetencefonde. Der udstedes kun AMU bevis ved bestået prøve

Almen fødevarehygiejne

Info

Kursusnr.: 45818
Varighed: 3,0
Pris: kr. 378,00

Målgruppe

Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte) beskæftiget med fremstilling af fødevarer til salg.

Formål

Deltagerne kan arbejde efter gældende regler og lovgivning om fødevarehygiejne. Deltageren kan anvende principper om egenkontrol og risikoanalyse samt påpege kritiske punkter. Deltagerne kan anvende viden om mikroorganismers til at hæmme mikroorganismers udvikling samt efterleve principperne for god personlig hygiejne og produktionshygiejne.

Indhold

Der lægges særligt vægt på, at deltagerne kan anvende de overordnede principper om egenkontrol ved produktion, opbevaring og salg af mad, herunder de relevante branchekoder. Deltagerne kan anvende principperne i risikoanalyse, påpege kritiske punkter og fastlægge systematiske overvågningsprocedurer, ligesom de kan udføre egenkontrol i en aktuel produktion. Deltagerne kender til mikroorganismers forekomst, vækst og udbredelse i fødevarer og kan anvende denne viden til at hæmme mikroorganismers udvikling i det praktiske arbejde med fremstilling, opbevaring og salg af fødevarer. Deltagerne kender de mest almindelige fødevarebårne sygdomme, deres årsag og udbredelse samt sammenhængen mellem udbrud og produktionsovervågning. Deltagerne kender gældende lovgivning om fremstilling, opbevaring, opvarmnings-, varmholdnings- og nedkølingsfasen og salg af fødevarer. Deltagerne kan efterleve principperne for god personlig hygiejne og produktionshygiejne og kender betydningen heraf ved håndteringen af fødevarer. Deltagerne kender til fødevareregionernes funktion ved tilsyn og godkendelse af virksomheder samt ved offentliggørelse af kontrolresultater.

Periode:
27.05.20 - 29.05.20
Sted:
AMU-Vest
Spangsbjerg Møllevej 304-306, 6705 Esbjerg Ø
Info Tilmeld
Periode:
17.06.20 - 19.06.20
Sted:
AMU-Vest
Spangsbjerg Møllevej 304-306, 6705 Esbjerg Ø
Info Tilmeld
Periode:
30.06.20 - 02.07.20
Sted:
AMU-Vest
Spangsbjerg Møllevej 304-306, 6705 Esbjerg Ø
Info Tilmeld
Periode:
07.07.20 - 09.07.20
Sted:
AMU-Vest
Spangsbjerg Møllevej 304-306, 6705 Esbjerg Ø
Info Tilmeld
Periode:
18.08.20 - 20.08.20
Sted:
AMU-Vest
Spangsbjerg Møllevej 304-306, 6705 Esbjerg Ø
Info Tilmeld
Periode:
09.09.20 - 11.09.20
Sted:
AMU-Vest
Spangsbjerg Møllevej 304-306, 6705 Esbjerg Ø
Info Tilmeld
Periode:
28.09.20 - 30.09.20
Sted:
AMU-Vest
Spangsbjerg Møllevej 304-306, 6705 Esbjerg Ø
Info Tilmeld
Periode:
13.10.20 - 15.10.20
Sted:
AMU-Vest
Spangsbjerg Møllevej 304-306, 6705 Esbjerg Ø
Info Tilmeld
Periode:
28.10.20 - 30.10.20
Sted:
AMU-Vest
Spangsbjerg Møllevej 304-306, 6705 Esbjerg Ø
Info Tilmeld
Periode:
10.11.20 - 12.11.20
Sted:
AMU-Vest
Spangsbjerg Møllevej 304-306, 6705 Esbjerg Ø
Info Tilmeld
Periode:
24.11.20 - 26.11.20
Sted:
AMU-Vest
Spangsbjerg Møllevej 304-306, 6705 Esbjerg Ø
Info Tilmeld
Periode:
28.04.20 - 30.04.20
Sted:
AMU-Vest
Spangsbjerg Møllevej 304-306, 6705 Esbjerg Ø
Info Optaget
Kontakt os

Telefon: 79 14 03 22


AMU-Vest
Spangsbjerg Møllevej 304-306
Email: inst@amu-vest.dk 
CVR: 20874651
6705 Esbjerg Ø