AMU Vest
Ico 16 Lager

Lager og logistik

Lager og logistik

Intern transport, lager/logistik og gaffeltruck

Medarbejderen

På mange arbejdspladser inden for lager- og logistikområdet lægges flere og flere kompetencer ud til de operative medarbejdere. Der er derfor brug for fleksible medarbejdere, der behersker mange arbejdsfunktioner, så arbejdsopgaverne kan løses optimalt.

Kurser

AMU-Vest udbyder fuldt kursusprogram inden for området, og vi kan dermed servicere både den erfarne lager- og logistikarbejder og personer uden professionel erfaring.

Vore åbne værksteder har plads, når du har tid

Har du brug for et kompetenceløft inden for IT- eller lagerkurser, udbyder Åbent Værksted på AMU-Vest 20 forskellige IT-kurser og 9 kurser inden for lagerområdet. Kurserne har en varighed af 1-5 dage.
Det betyder at der kan være mange kurser i gang på samme tid.


Åbent Værksted er et åbent undervisningsmiljø, hvor du arbejder i dit eget tempo, med ansvar for egen læring. Det vil sige, at der ikke er tavleundervisning, men en underviser står til rådighed ved behov og hjælper dig videre og sikrer, at du ”er på sporet” i forhold til læringsmålet for det enkelte kursus.


Ved opstart introduceres du grundigt i hvad et åbent undervisningsmiljø betyder og får en grundig introduktion ved opstart af hvert enkelt kursus.

Arbejdsområder

Kurserne henvender sig til ansatte på, eller ledige der ønsker ansættelse på, fremstillingsvirksomheder, lagre i engros- eller detailhandel, terminaler, varehoteller, centrallagre m.fl.

Vore velkvalificerede undervisere har alle relevant brancheerfaring, og deres daglige virke foregår i et tidssvarende undervisningsmiljø med alle moderne faciliteter.

Læs mere

Kontakt os

Telefon: 79 14 03 22


AMU-Vest
Spangsbjerg Møllevej 304-306
Email: inst@amu-vest.dk 
CVR: 20874651
6705 Esbjerg Ø